About

Michelle da Silvas modeintresse stegrade kraftigt under hennes tidiga år som dansare då hon hellre spenderade tid i kostymförrådet än på scen. Detta ledde henne in på Stockholms Universitet där hon studerade modevetenskap (Dräkthistoria, Mode i italiensk och fransk kultur, Filmkostym, Konsumtion och marknadsföring) vilket skapade en rad spännande kontakter och upplevelser som gjorde stylist till det enda rätta yrkesvalet.

Michelle är idag 22 år och bosatt i centrala Stockholm och verksam i en rad olika projekt. Hon är ständigt på jakt efter nya samarbeten i det breda spektrum som mode innebär, så som modevisningar, tidningar, reklam, musik, film och TV.

Michelle har bland annat varit med i systrarna Fahrman och Kanal 5s satsning ”Stylisterna 2012” som visades på Kanal 5 Play under våren. Utav tusentals sökande så kvalade hon in som en fullvärdig deltagare i programmet och vann silvermedaljen. Hon har dessutom blivit utnämnd till Årets Chicaste Läsare 2012 utav tidningen Chic.För eventuella samarbeten kontakta henne på:
michelledasilva@hotmail.se

.

No comments:

Post a Comment